Na mraku opice se houpe,
pečený meloun hlasitě chroupe.
Křup, byla to hlava
Ta mandarinka byla hravá.
Prší, kapky pecek
Nervy tiše tečou z necek.
Pst, opice zhora vřěští
Kyselému směje se dešti
sladce prý chutnat má....
To je dobrý "Psycho." Dokážeš se taky hravě naladit. O můj úsměv zavadit.*
01.03.2023 16:54:40 | šerý
To je správný zvěřinec i se škleby.
No..asi nevznikla náhodně. Tak ať ty náhražky už nemusíš. Dobrou M.
01.03.2023 01:04:48 | jenommarie