Duše z papíru
Přijímám všechno své
To dobré i zlé
Tu strukturu plnou vesmíru
Tělesnou schránku
A duši jako z papíru.
Popsanou duši životem svým
Protkanou světem bolestným
I neřestným a radostným.
Zapisuju dál své řádky
Bloudím, avšak nehledím zpátky.
Přijímám všechno své
To dobré i zlé.
Přečteno 163x
Tipy 19
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Cappp, Koala, Iva Husárková, Kan, Fialový metal, Psavec, Bufik, kozorožka, mkinka, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)