Ty víš, co život dává
a jaká může být i jeho sláva
však poznalas, co si i někdy bere
kdy dech se tají
a srdce …..jakoby nemělo chuť bít
a Ty
znovu vstáváš
s odvahou novému dni
další šanci dáváš
a v tom je Tvoje velká síla
a já Ti přeji:
ať Víra v Tobě nikdy neumírá
ať Láska zhojí, co křehké dnes je
a znovu svým dotekem to spojí
a Naděje…
ať v každém kroku s Tebou je
♥