Kopec tajemný, schody a stromy
okolo podivný, tajemný klid.
Daleko odsud veškeré domy
Odhozen k pláči může být stud.
Potoky tečou, slova ať plynou
řečiště čisté potok ať má.
Že vyjde slunce tak to je jisté
okolní řídne pozvolna tma.
Paprsky zlaté rozsvěcí stromy
na nose šimrá, a rosa chladí
Ve větvích vánek stromy tam hladí
Všude klid a mír.
~☆~