Živý oheň plane ve stráni,
koruna z hvězd nad skalami,
na tvé vzpomínám vyznání,
když spolu byli jsme sami.
Jdem spolu, století za stoletím,
milenci, jak od Shakespeara,
kdo ví proč, snad je to tím,
že žádný z nás, vlastně, neumírá.
Někdy se vracíme zpět uspěchaní,
když pro nás v budoucnu místo není,
kdy noc ztrácí svou barvu vraní,
a sny naše snáší se ze zapomnění.