Anotace: ...
vystartuju z postele
přeskočím všechny
peřiny a polštáře
který leží na zemi
a fláknu hrnkem po babičce
o zrcadlo
páčidlem rozmlátím klimatizaci
vytrhnu umyvadlo
a prohodím ho oknem
v domnění že se něco stane
jenže se nic nestane
nikdo mě neseřve
nikdo mě ten bordel nepošle uklidit
nikdo mě nezastaví
nic
vlítnu do výtahu
a celých dvanáct vteřin
které trvají snad věčnost
netrpělivě mačkám nulu
vyběhnu ze dveří
skočím na prvního kolemjdoucího
a mydlim ho hlava nehlava
dokud se nehýbe
jenže se nic neděje
nikdo se ho nezastane
nikdo mě neokřikne
nikdo mě nezastaví
nic
vrátím se domů
zapnu friťák
a strčím do něj obličej
abych konečně něco cítil
škvaří se mi kůže
olej prská všude okolo
ale to je všechno
jinak nic
vůbec nic
prázdno
slyším klíč v zámku
otevřou se dveře
vejde žena s malými dětmi
ahoj zlato
před domem někdo strašně zmlátil chlapa
je tam sanitka a policajti....
panebože co se tady stalo?
proč je tu takový bordel?
a co to máš s obličejem?
co tady děláte?
já myslel že jste mě opustili
jeli jsme jen na nákup
je ti dobře?
jo je
cítím...
se dobře...