Svět
Anotace: Kam se řítí dnešní svet??do pekel...možná ještě dááál....
Roztříštěný svět , do krabičky od sirek poskládám
Pohledem plným bolesti a štěstí co postrádám
Kam se poděly ty časy , kdy člověk ještě žil?
Kdy lidské oko krásu mohlo nejen vidět...
Cožpak je to trest ? ale kdo má se stydět?
Že poslal zkázu nejen na sebe,ale i na nevinne
A existuje vůbec nevina??Ptám se tiše
Rána, křik, konec , v dějinách se píše
Ale po nás už nezbyde ani stránka..
Komentáře (0)