Anotace: ...
Až přijde noc
poslední záblesk světel
pak nic
jen tma a chlad
V lese ukrytý
ve stínech stromů
nekonečný klid
utěšující duši
Svit měsíce
uhasil slunce
žízeň
Ano, v tom má luna nadhled, nežízní.
04.03.2023 21:23:19 | Vivien
Měsíc, luna bílá, celou mrazivou noc jen jeho zář odráží, i tam, mezi smrky a břízy .. :) zaujalo!
04.03.2023 06:41:32 | Protivník
Děkuji a krásný den
04.03.2023 12:46:02 | Bufik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?