řekni mi Bože
o co tady vlastně běží
úzká zídka tolik klouže
chůze po ní jde mi stěží
.
zalejvám kytky tak
až shnijou
pečuju o děti tak
až je rozmazlím
jsem hodnej pracovitej tak
až..
až...
až..........
.
ale je tady Jana
a Jana ví co jsou chlapi zač
chlapi prej smrdí
pořád melou vo politice
nebo hokeji
a jsou u toho hrozně důležitý
.
no a já jí to zase všechno odkejval
protože Jana je i pro křesťana
tak veliký pokušení
že klidně zapře
i sám sebe
.