Vím.....
Chtěl jsem Tě potkat
i stříbrné buky
čekaly
se svými úchvatnými těly
že se k nim přivineš
a přitiskneš svou tvář
tak jako před léty
Vím
nikdy už nepřijdeš
ani k hříbku
ani do menzy
Vím
marním slova
....................
stříbrné buky tiše vzdechly
když jsem se vracel
odněkud spadla
....i stříbrná slza....
.....................
Vím komu patřila
Komentáře (4)
Komentujících (4)