Stěží
Anotace: Barevnost života 2023
Svět jako divná hmota samoty.
Oči se orientují dle šlápoty.
Obrazovka na kolečkách,
hvězdy v přechodnících.
Tulák padá do bláta
i cloumá ozónem.
Honem pryč od něj.
Aby nežebral
a neříkal,
že život je zlej.
Orientace tmy má opodstatnění.
Možná přijde zjevení.
Tlačítko však pro něj není.
Skládám do diapozitivů,
žalost motivů.
Noc dodá přílivů.
Ráno a propas dolů.
Přečteno 102x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Vivien, Sonador, jort1, Frr, Psavec, šerý, Lůca, Bufik
Komentáře (6)
Komentujících (4)