Venku prší
kapka za kapkou
střídá další kapka
krásně vonícího deště
krásně vonícího deště
a příchod jara
je to čas jeden z mála
kdy mrazivé dny vystřídá
teplem vyhřáté dny od slunce
slunce už pozdě zapadá
dny se prodlužují
noc rychle den vystřídá
... i takový je první Máj lásky čas
Velmi děkuji za komentář mkinko, a takových podobných mám 100 v mém výběru, budu je sem dávat každý den jednu.
05.03.2023 11:45:05 | Akras