Sněženky
Anotace: Barevnost života 2023
Ach, vy bílé radosti
ve skvostu třpytů přírody.
Dívám se na zahrádce.
Kamarádka vypráví.
To tu má máma.
A kohout za vraty.
Pojď na jídlo.
Jana vaří
a odejde hukot dní.
Já obdivuji dál jarní květ.
Už má jídlo.
Hříbky a kytara dá vést.
Pak ještě buchta od maminky.
Virtuózní krásné zítřky.
Klap a nechám se nést.
Přečteno 117x
Tipy 22
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Ondra, Fialový metal, Iva Husárková, Equus przewalski, piťura, Sonador, Stanislav32, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)