Prázdnota prostírá se kolem,
jen dotknout nelze se jí.
Svět kolem uhýbá
Světla se bojí.
Zažehlá svíce v temnotě ztracená
Světlo její nikdo tak nevnímá
Zraky i mysl se odvrací
Světlo se ale neztrácí
Jen najít světlo, rozpustit tmu
smysl dát jenom tomu snu
Klubko hadů se tam svojí
v světle ohně ať zmizí.
Navždy
~☆~
I malá jiskrička je zdrojem světla,
kéž do srdcí by vnesla hodně tepla...
Krásný večer, Míro:)
06.03.2023 21:30:07 | Emily Říhová
Jak by řekl Albus Brumbál: "Štěstí lze nalézt i v těch nejtemnějších dnech, člověk jen nesmí zapomenout jak rozsvítit světlo."
06.03.2023 11:36:42 | Marry31
Ať žije říše fantasie. Nicota nemá šanci. Jen hrdinů je třeba... Jinak asi "se tam svíjí".
06.03.2023 11:31:02 | Vavřineček