Když sedím ve své kanceláři
Znuděně se trochu tvářím
Ale pod mou židlí
Někdo bydlí
Pod mou židlí
Totiž bydlí
Panter růžolící
Tiše spící
Přes den spí
V noci bdí
Sní o tom jak běhá v lese
Po loukách a po stráních
Z večera však protáhne se
A stojí u dveří
A tak já z večera
Pouštím toho pantera
Běží noční tmou
Přímo za tebou
A tak pozdním večerem
A dlouhou černou nocí
Kdesi mezi lesy
Běhá panter s panterem
A když se tma k ránu ztrácí
Znavený a šťastný panter
Vesele se domů vrací
Z dlouhé chvíle, veršem pohrála sis mile. Bezva už proto, že mám i Růžového pantera nadívaného do úsměvu*
06.03.2023 13:16:31 | šerý
:D
06.03.2023 13:14:54 | stormeater