Vášeň
Zvlněné moře vášně
Zmítá bárkou duše
Vzedmutá slova
Přelila se přes horizont touhy
Zpěněné vlny plné něhy
V příboji horkých snů
Olizují vlhké břehy
Všedních dnů
Smutek
Nekonečný déšť
Na zem s hůry padá
Smáčí zmlklý kraj
Černočerná tma
Zahalila svět
Ztichlá krajina
Choulí se do klubíčka
Vítr odnáší staré listí
opuštěných snů
Radost
Tisíci květy kvete svět
Slunce má úsměv na tváři
Zem vydechuje sladká tajemství
Naděje krouží v oblacích
Blankytné nebe vyzývá k letu
Hvězdy zvou k cestě do neznáma
Ptačí zpěv plní duši
Láskou a klidem
Hněv
Temně duní země
Z průrvy stoupá dým
Vzduch je plný napětí
Zem bičují blesky
Údery zlých slov
Jež nelze vzít zpět
Bolestivě roztínají duši
Ranami, co se nehojí
Naděje
Potemnělou krajinou
Úzká cesta se vine
Nehostinný kraj
Zmrzlá zem
V dáli oheň plá
Černé je nebe bez hvězd
Na obzoru svítá
Všebarevné emoce, jak hejno. Tleskneš klávesou a na Literu pod nebesím.
Pečlivost vypracování zřejmá.*
07.03.2023 17:09:03 | šerý
Naděje nejvíc, ovšem celá je pěkná.
07.03.2023 13:45:26 | Vivien
Děkuji moc. Mně se nejvíc líbí radost. Naděje vlastně znamená nežít jak chci a doufat, že se cosi stane. Určitě dobrý, někdy nic jiného nezbývá. Ale když to jde, volím radost :-).
07.03.2023 13:49:18 | kozorožka
..za každou jeden tip...;-)nejde to...ale jinak moc trefný...vyjádření emocí.
07.03.2023 13:05:28 | Marten
dušezpytná sonda...citlivé a i v těch potemnělých tónech s jiskrou světla...děkuji za krásný zážitek
07.03.2023 10:19:10 | stormeater