.. no možná je to tím že už při slově žiletka naskočí člověku ty spousty děl, kde žiletka hraje hlavní roli... ja si taky myslel že to je o sebevraždě
26.05.2007 19:26:00 | niemante
děkuju za komentáře, jen bych chtěla podotknout, že o sebevraždě tam není ani zmínka.. a vůbec to s tím nemá nic společného...
25.03.2007 22:40:00 | MishaX
Ono tak nepůjde ani o to, že by ta básnička nebyla jedinečná, spíš si myslím, e omšelé je to téma (sebevraždy),ovšem k tvému věku je téma zcela adekvátní a navíc si myslím, že je poměrně dobře "neotřele" zpracované. Jenom už čtenáře nebaví číst ta témata pořád dokola.
25.03.2007 22:38:00 | Miskitka
Líbí se mi, ačkoli se domnívám že to není úplně originální, jakože jedinečné a neomšelé. Tím nechci říct, že to je omšelé - to určitě ne, mně se tvoje báseň dokonce hodně líbí, jen to není úplně vončo;o)
25.03.2007 22:29:00 | BlackTangerine