V podchodu
Anotace: Barevnost života 2023
Neslyším hluk
jenom tam.
Tam jsem volná bez zábran.
V okolí stavební práce.
Prach i nesoulad ulice.
Pomoc duše látám
i píšu příběhy na stěny.
Možná jsem blázen,
co hledá záměny.
Tak v podchodu
mám hlavu zdviženou
a pero připravené.
Ten podchod to zvládne.
Árie mě žene.
Přečteno 87x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, Stanislav32, Kan, šerý, Bufik, Psavec, Fialový metal, jort1
Komentáře (6)
Komentujících (4)