Sbírka: Dualita - o hře polarit
Až zmizí všechna zrcadla
Až mizí zrcadlení
Pak ukáže se možná
Co je a co není
Až skrze prázdný rám
Poznám hloubku nekonečna
Možná právě pak
Dokážu být vděčná
Až skrze prázdný rám
Nahlédnu do neznáma
Pak přestanu pravdu hledat
Pak možná přijde sama
08.03.2023 11:19:13 | kozorožka