V ladných kruzích krouží
káně lesní nad strání
z dáli ozývá se
tiché ptačí volání
Větrem se vlní tráva
a v ní jsou rozesety
žluté, bílé a modré
drobné jarní květy
Příroda věčně krásná
jarem věčně svěží
ten krásný pocit v duši
vyjádřit lze jen stěží
na trávníku před Hvězdou jsou rozsypané zlaté dukáty krokusů...na místech, kde se psala historie
08.03.2023 12:08:41 | stormeater