Dejte mi koně,dál světem půjdu s ním.
Na záda svá i jeho hřbet
Svět svůj tak naložím.
Dusot kopyt jinak klid
ostatní svět pryč zahodit
Uvnitř klid, a světem s koněm jít
V prachu šlépěje a stopy kopyt
kdo najít chce ať nás hledá
Z cest prošlých tiše sejít
pak po starostech veta.
~☆~
nevím proč se mi při čtení vybavil Don Quijote;)) asi že jsi bojovník*
10.03.2023 22:08:18 | Sonador
Nebo spíš "blázen",co dojde poznání až bude v stáru ležet na smrtelné posteli... .
Tak nějak si přijdu. Jak v boji s větrnými mlýny...
10.03.2023 22:53:21 | Protos1182
Krásná vize. Kůň je nádherné zvíře. Nasednout na něj a zmizet světu, to jsem taky vždy toužila.
09.03.2023 09:06:33 | kozorožka