Jaro
Je jaro venku roztál sníh,
zář slunce vidět na stráních.
Ráno před slunce východem,
ptáci zpívají do oken.
Spáč oči své ospalé protírá ,
zpěvu ptáků okna otvírá.
Víc už se víčka neklíží ,
když východ slunce vyhlíží.
Hezčí než nejkrásnější sen,
je vítat s ptáky nový den!!
Přečteno 92x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Psavec, mkinka, Maze
Komentáře (0)