nad námi černá mračna
ve vzduchu cosi zlého
chystá se bouře značná
stébla se držme svého
na srdce dejme si ruku
vydává poplašných zvuků
pravdu si přiznejme celou
z posledního nás už melou
No konečně...!
Už byl nejvyšší čas.
11.03.2023 00:17:07 | MonoGame