dvě rány
Obří skála a velký dům
přistihl jsem se, že jdu tmou
když v tom najednou
světnice, muž a před ním stůl
úsťová rychlost
několik jaulů
kozlice
olovo
a střelný prach
jedna rána do srdce
masivní řev však neutichá
druhá rána do hlavy
seber ty prachy
mrtvola, ta přece nedýchá
je to sen?
jsem vrah?
nebo mám jen strach?!
zabil jsem kousek sebe
Přečteno 154x
Tipy 4
Poslední tipující: Donutkaa, Marten, Kan, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)