Večerní
Anotace: Barevnost života 2023
Bylo mi smutno,
tak jsem fotila Prahu.
Den v koloběhu.
Zítra se probudím
a s pohodou vstanu.
Jsem přeci fotografka,
co otvírá zázrakům vrátka.
Miluji příběh kapky deště,
co žadoní a nemá kleště.
Miluji i duhu,
ale s ní jen mlčím.
Zázrak beru.
Noc není temná.
I s nočním snímkem kvetu.
Pro radost světů.
Přečteno 113x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Frr, Kan, šerý, kozorožka, Fialový metal, Sonador
Komentáře (4)
Komentujících (3)