Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Z dálky je všechno jako dřív,
jen se tak neusmíváš.
V hlavě máš Augiášův chlív
a po celý den zíváš.
Na pozdrav letmé pokynutí,
otázky vracíš suše.
Nic k úsměvu tě nedonutí.
A diagnoza?
.
Tříštivá zlomenina duše.
i tříštivé zlomeniny srůstají...podívej se na mě ;)
10.03.2023 22:49:29 | stormeater