H...m

H...m

Plná hlava přeci prázná,

kalná voda není jasná. 

Řeka vzhůru teče

jednou bude prázdná.

 

Srdce prázdno pumpující

Kamenné sochy se dotknou lící. 

Strom korunou co roste dolů

K kamennému kruhu sednout v rohu.

 

Být tam a přeci nikde,

jak u stolu by chyběla tvá židle. 

Na zemi sedíc, myšlenky z "hlavy" příští

Nežiješ teď, ale jindy prý. 

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 10.03.2023
Přečteno 79x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Bufik, Marten, CULIKATÁ, Fialový metal, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel