Obrazy tmy
Seděl sám na louce a viděl temnotu,
střídala vztek, zmatek i dobrotu.
Viděl v ní souseda, matku i Ďábla,
přesto že ona nijak nezasáhla.
Zahleděn do tmy ve které nic není,
dívá se stále, obrazy se mění.
A jelikož měsíc dnes zahalil mrak,
temnota obrazci šálí mu zrak.
Nevidí květiny, louku ani laně,
nevidí svá víčka a stejně vidí za ně.
Všechny ty obrazy, jsou jako snění,
jen myslí a tmou vyplozeny.
Přečteno 113x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Bufik, mkinka, Fialový metal, kozorožka, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)