Dnes má svátek Lenička,
není už malá holčička.
Tmavé oči, od smíchu dolíčky,
zvláštní má Lenka koníčky.
Po nocích balzamuje krtky,
mlsá u toho kuřat čtvrtky.
Přes den šmíruje sousedy,
toho pod ní včera naposledy.
Anonymní dopisy píše v neděli,
aby všichni všechno věděli.
Slastně leží v posteli,
radostí se celá tetelí.
Z okolních bytů slyší hádky,
dnes už nevěří na pohádky.
taky znám jednu podobnou...
11.03.2023 13:30:03 | stormeater