padají květy životy se
otáčí
padají do alejí za zvuku zvonů
padají
padají
do alejí
tlejí
tiše tlejí
krokusy rozkvétají
zní zimní tání
dnešek byl silný naplněn modlitbami
láska odpouští v tichu přitakání
uvnitř zasténala marnost všeho chtění
písek se rozsypal roztékal do všech stran
pod nohama suchá tráva
nezaprší kapka vody zaplakala
umanutý dítě máš svou hračku
co až omrzí tě
ani za zlámanou grešli natož kačku
ochočí si tě omotá dokola celého
ani suchá nit nic svého
sejdeš na oubytě umanutý dítě