Kéž máme možnost žít a zestárnout,
kéž rozeznáme, kde leží sever a kde jih,
kéž naše srdce jasně planou
i tehdy, když klopýtáme v závějích,
kéž necítí se nikdo o nic ochuzen,
kéž hřeje nás láska a neničí nás strach
a každý jeden společný a další den
kéž je náš další náděj'plný slunovrat...
#VeršeZeMě #AB