Anotace: další Jonášovy trampoty
Jěště budou kurvy čumět,
vystříkat kurvy to se musí umět.
Rozrážím dveře a okolo koukám,
která brečela, už ho do ní soukám.
Řve že nemám gumu a nebere prášky,
záplava teče ji až na ponožky.
Další klátím hned na schodišti,
připadám si jak na dětském hřišti.
Litr a půl do jejího lůna,
řádím jak v kurníku kuna.
Každá dostala mé dítě darem,
daly výpověď a mám doma harém.
To jsem já, šikovný kluk,
sociálce ani muk.