Láska
láska je jako květina, krásná něžná, a sní žít se začíná ...
láska je jako růže, krásná a přitom má trny ...
láska je jako život, občas krátká a krásná někdy dlouhá a ladná ...
láska je jako samet a trny, občas hladí občas bodá ...
láska je i taková, že věž i hradba padá ...
láska je prostě taková ...
...
Napsal Akras
...tohle mi trošku připomíná J.Wolkera....;-)ale ten je k lásce drsnější...
14.03.2023 14:52:51 | Marten