Slza
Anotace: Barevnost života 2023
Už je to dávno,
co dívala jsi se na mé básně
a říkala jsi, že píšu krásně.
Už je to dávno,
kdy stála jsi při mně.
Vidím Tě všude po letech.
Zastavuje se mi dech
i tuhne krev.
Slza je nadějí.
Sny se nekonají.
Samota léčená v aleji.
Ty nejlepší, neopouštějí.
Bolest duní.
Třeba projdu zas tucet převtělení,
než najdeš usmíření.
Triangl končí smutné představení.
Přečteno 121x
Tipy 22
Poslední tipující: blues, Dejvis, Bufik, kozorožka, Vivien, šerý, Kan, Psavec, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)