Dal jsem Ti kytici rudých máků,
ruměná, za ně se‘s schovala.
Za tou kyticí máků,
na mě se‘s usmála.
Spolu jsme šli polem slunečnic,
všechny slunci se do očí dívaly.
Nad polem žlutých slunečnic,
skřivani zpívali.
Domů se vracíme lipovou alejí,
v korunách včely nám hrají.
Poutníci do stínů v aleji
ke stromům usedají.
Až jsem se zasnila, už aby... no ještě si počkáme;)
Měj krásný víkend, Kane
17.03.2023 21:38:44 | Emily Říhová
Emily, děkuji za komentář, a také Ti přeji pěkný víkend, ale i pondělí a dál. :-))
17.03.2023 22:16:18 | Kan