Hou a hou
Anotace: Barevnost života 2023
Prahou se pohání vítr.
Já zubařku mám za sebou
i nohy se mi neklepou.
Dlažební kostka má jinotaje
a nehoním se do tramvaje.
Klid v duši.
Zastavila jsem se na polévce.
Byla z řepy a ta se kousat nemusí.
Slunce hřeje i na duši.
Houpy, hou a klepu na rameno.
V básni je všem radostem povoleno.
Slunce svítí a hřeje na koleno.
Přečteno 94x
Tipy 17
Poslední tipující: jenommarie, Bufik, kozorožka, Stanislav32, blues, CULIKATÁ, Psavec, šerý, piťura, Marry31, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)