kouzelná moc slova
umí vzít i dát.
Ledem může být,
nebo krásně hřát.
Hebké jako samet,
ostré jako nůž.
Tmavé nebo jasné
V tváři hněv či růž.
Teplo nebo chlad
slovo umí dát.
Života je sůl
v jednom jenom půl.
~☆~
Slovo umí bodnout i pohladit,
kéž nikdo nikoho nechce poranit...
Krásný den, Míro:)
17.03.2023 22:42:19 | Emily Říhová
Textem jsi mě připoměl texty, dnes už zaniklé pražské skupiny Graham. (Cirkusový stan.)
16.03.2023 00:22:47 | šerý