Kamínek naděje
Anotace: Je na dlouhé cestě ...
Večerní cesta polem
je našich dálek vůní.
Rovinou plnou zvratů,
kde brali pírka z dlaní.
S děravými boty dál
věřili a šlapali.
Abyste pyšní byli,
a my věděli, že byl a bude
...
Slzou zmáčené kapse
kamínek naděje,
co musíme si zasloužit.
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)