Návštěva babičky
Anotace: Barevnost života 2023
Holka, jak se vlastně máš?
Víš, já také trpěla na migrény.
Ach, vím, píšeš básně do stěny
a klepou se Ti nohy.
Odpočiň si a vyjdi konečně na to slunce.
Jsi bledá i jaro Tě chce.
Jo, já zase u slepic.
Kolik dneska nesou?
Sbírám porci malou.
Konejším duši potemnělou.
Hele, přijdeš si zas z nebe povídat?
Utírám slzy a jdu se do postele hřát.
Přečteno 98x
Tipy 18
Poslední tipující: jort1, Pozitreo, šerý, Koala, Stanislav32, annanymsová, Psavec, Marten, Vivien, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)