Každé ráno přináší naději,
den, když dere se z černé košile.
U baru chlápka se dvěma promile,
znavené holky narychlo svádějí.
Chladná mlha se v ulicích válí,
ji prokouknout slunce se snaží.
V poslední chalupě na zápraží,
děda si Tarasa balí.
S tím chlápkem u baru nezmohly nic,
byl bez peněz a bez adresy,
Tak musely ty unavené baronesy
vydat se do mlhy, vydat se do ulic.
Každé ráno přináší naději,
mlha se ztrácí, den tváří se spanile.
Pro chlápka se dvěma promile
uvařte kafe – tuplované raději.
Tohle je moc dobrý. Zajímavý téma, dobře zpracovaný a cítím z toho tu atmosféru.
Fakt vydařený.
19.03.2023 00:00:50 | Koala
Zase vyprávíš..no ty jsi vypravěč..
v krátké ..a je tam toho tolik.
Pěkné opět Kane, hezký víkend TI přeji. :)
18.03.2023 10:30:18 | jenommarie