Pocity
Anotace: Barevnost života 2023
Upíjím čaj
v krajině daleké mlhy.
Jsem shrbená
a ptáci píší noviny.
Do ucha píská vlak
jako na pozdrav.
To ráno setřelo si čas.
Nemyslím, co bude,
jen čekám se dnem šálku
i slzou utřenou.
Mluvím se sebou.
Pozoruji,
že dýchám bez třesu.
Na oběd zrna natřesu.
Vzpomínám na říkanky s dětmi.
Meleme, meleme kávu.
A příběh uvnitř drhnu.
Sama plavu ke dnu.
Přečteno 116x
Tipy 18
Poslední tipující: Bufik, kozorožka, Koala, jenommarie, jort1, šerý, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, Marten, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)