MÍJENÍ
do prostoru odpálená slova
nadhoz a smeč
hluchá ozvěna
věty se kroutí
mají toxické zubní váčky
vzájemně se míjí
syčivé zmíjení
radost dokáže být i slizká
nahou hloupostí
když se vítězoslavně smeká mezi názory a fakty
pro pofiderní pocit převahy
kdež jsú boží bojovníci?
zbroučkovatělé hodnoty si hladí plná břicha
byli jsme před a budeme i po
jenomže proč a nač?
Praha, 18.3.2023
https://www.youtube.com/watch?v=01yjnuQrN50
...trochu posmutnělá slova...;-)ale smutnější je se neptat zbaběle na často nepříjemnou otázku proč...ani sám sebe...to je fakt míjení.
19.03.2023 18:54:50 | Marten
Zloba je choroba mysli a přidá se zášť i msta. Nikdy nepochopím proč a nač.
Ať se TI daří mít pěkné jarní dny Amonku* a zdravím TĚ. :)*
18.03.2023 20:09:24 | jenommarie