našité záplaty z rudého flanelu
budou teď součástí sametu kabátu
ve jménu pokroku žádáme strpení
ve jménu války lze odložit svobodu
jednota zdála se ukryta v průměru
společnost změnila podstatu klimatu
nechceme bezpečí za cenu věznění
nohy jsou určené k volnému pochodu
odložte šaty své samet šel z módy ven
stůjte tu nazí v tom protestu zbytečném
trapné se zdálo nám hledání důvodů
hledání důvodu k němému protestu
vždyť ten kdo souhlasí vyvázne bez trestu
součástí stane se vítězných průvodů