Klid a ticho, lidé daleko jsou
Tichem zvuky ptáků se nesou.
Voní mech,kůra i tráva.
Tam krásně je slunce mává.
Všemu dát vale, užívat klid
v lese, v klidu tam zas být.
Ticho léčí, náruč lesa
vůně, klid a slunce
veškerou dá péči.
~☆~
Jj v lese je krásně:)
20.03.2023 11:58:23 | jenommarie
Ano.tak jest.
20.03.2023 06:55:06 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?