něco pěkného mi řekni
zlepši blbou náladu
černý oblek klidně svlékni
lepší čas jde na řadu
jarní slunko se dnes směje
končí dlouhá beznaděje
ač jsou lidé stále sráči
dneska mi to není k pláči
Přes ega
JARO se dotýká
bosou nohou
k nosu
ono se vdechne
bez patosu.
;)
22.03.2023 11:03:49 | jenommarie