Kam vydat se
za schovaným vesmírem ?
Vesmírem ticha
plynoucích hvězd
Vydat se napříč
písčinou
S otazníky
na zádech
Vesmír prý je zakřivený; tak, co třeba za první zatáčku ? Hezky napsané. :-))
22.03.2023 15:31:16 | Kan
Kráčej..i když možná
do neznáma
Kráčej
nebo chvíli
stůj..
před tebou..je
otevřená brána.
Přístav
tvých nesplněných snů *
Ať se TVÉ cestě daří..
..neboj se, i když vyplout není snadný
22.03.2023 10:50:14 | jenommarie