Siesta
Anotace: Myšlenky prchaly z mé hlavy a já se snažil ten pomíjivý pocit zachytit
Sbírka:
Slova moje vlastní
Sladkým ránem si svůj čaj osladím,
posadím se a přivírám oči,
nad poštou ranní se usmívám,
nečtu ji.
Pomalu srkám ze svého šálku,
nechám slunce ať hladí mé tváře,
poslouchám hudbu a nechám čas vát,
nespěchá.
Paprsky spálí se o čaje hladinu,
nevnímám minuty,s časem si nevykám,
promlžené ráno je smíchu,
dnes nebásním.
A teď se utiš srdce bití,
namíchám poezii ze zbytků slov,
pro radost přidám pár kapek chilli,
Ochutnej.
Komentáře (2)
Komentujících (2)