Anotace: ...
nastěhoval jsem si
pod postel krávu
rodiče o tom nevěděli
před spaním jsem ji
držel za kopýtko
a zpíval jí pecky
od Karla Černocha
když odešli rodiče do práce
seběhli jsme do kuchyně
a přímo ze struku
posnídal jsem čerstvé mlíčko
hřbílkem jsem jí
jezdil po zádech
dny krásně plynuly
matka připravila lasagne
usedli jsme k večeři
otec se celou dobu mračil
když dožvýkal
poslední sousto
zařval:
víme že máš pod postelí krávu!
vy jste se mi hrabali ve věcech?
co si to dovolujete?
já vás nenávidím!
:D :D
24.03.2023 13:26:52 | stormeater