Anotace: ...
♥
Vetkni mi do vlasů sedmikrásku
prostými činy mi vyznej svoji lásku
netřeba velkých gest
ta někdy mohou k zcestí vést...
Úplně jemně jsi vyzvala .. Krásná báseň. :)
25.03.2023 23:16:16 | jenommarie
Tak to bylo přesně myšleno…:)
26.03.2023 19:57:38 | JSJ
:);)
27.03.2023 09:04:44 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?