~~~~~~~
Po dešti si zazpívá
slavík,skřivan,kos
po dešti rád chodím
v trávě bez bot bos
po dešti si složím
legrační básničku
a v parku se posadím
na mokrou lavičku.
Pak si doma suším
své vlhké kalhoty
a u krbu sedíme
moje milá,já a ty,
je nám spolu báječně
jako po tom dešti
vždyť ta voda z nebe
pršela pro štěstí.
Po dešti je úsměv váš?
Každý říká tak se snaž
potom zazní cha cha cha
a štěkající koťata
nakonec zamňouká pes
v čumáčku prý růži nes
pak zdvihl zadní nožičku
a jen tak dělá loužičku...
A tak končí veršování
...jasně...
po dešti a pro zasmání.
~~~~~~~~~~